CIASTECZKA
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym możliwe zapamiętanie przez stronę preferowanego języka i wielkości czcionki. Dodatkowo na stronie znajduje się skrypt Google Analytics, który również może zapisywać ciasteczka.
Więcej na temat ciasteczek (cookies) można przeczytać na stronie Wszystko o ciasteczkach.
RADA PROGRAMOWA
Professor Simon ALLISON, MD, FRCP
Professor in Clinical Nutrition Department of Diabetes,
Endocrinology and Nutrition Queen’s Medical Center Nottingham, United Kingdom
prof. dr hab. Stanisław BERGER
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
dr Janusz CIOK
Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności EFSA, Nutrition Unit
prof. dr hab. Jadwiga CHARZEWSKA
Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
prof. dr hab. Barbara CYBULSKA
Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
prof. dr hab. Jan DZIENISZEWSKI
Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
prof. dr hab. Jan GAWĘCKI
Wydziału Nauk o Żywności i Żywienia, Uniwersytet Przyrodniczy, Poznań
prof. dr hab. Marian GRZYMISŁAWSKI
Katedra i Klinika Chorób Wewnętrznych, Metabolicznych i Dietetyki, Uniwersytet Medyczny, Poznań
prof. dr hab. Krystyna GUTKOWSKA
Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
prof. dr hab. Longina KŁOSIEWICZ-LATOSZEK
Zakład Medycyny. Zapobiegawczej i Higieny, Warszawski Uniwersytet Medyczny, Warszawa
prof. dr hab. Hanna KUNACHOWICZ
Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
prof. dr hab. Krzysztof LINKE
Katedra i Klinika Gastroenterologii, Żywienia Człowieka i Chorób Wewnętrznych, Uniwersytet Medyczny, Poznań
prof. dr hab. Marek NARUSZEWICZ
Katedra Farmakognozji i Molekularnych Podstaw Fitoterapii, Warszawski Uniwersytet Medyczny
prof. dr hab. Grażyna NOWICKA
Wydział Farmaceutyczny z Oddziałem Medycyny Laboratoryjnej, Warszawski Uniwersytet Medyczny
dr Lucyna PACHOCKA
Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
dr Ewa RYCHLIK
Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
dr Włodzimierz SEKUŁA, prof. nadzw. IŻŻ
Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
prof. dr hab. Bruno SZCZYGIEŁ
Zakład Żywienia Człowieka, Warszawski Uniwersytet Medyczny
dr hab. n. med. Lucjan SZPONAR, prof. nadzw. IŻŻ
Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
dr hab. Iwona TRACZYK, prof. nadzw. IŻŻ
Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
dr hab. n. med. Andrzej WOJTYŁA, prof. nadzw.
Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Kaliszu
prof. MUDr. Zdenek ZADAK, CSc.
Department of Internal Medicine – Metabolic Care and Gerontology, Charles Uniwervsity Faculty of Medicine, Czechy